Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Ο Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος σε ελεύθερο διάλογο με τους νέους της Μητροπόλεως μας

Ο Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος σε ελεύθερο διάλογο με τους νέους της Μητροπόλεως μας

Μία όμορφη και συνάμα ωφέλιμη ομιλία πραγματοποιήθηκε την Πρωτομαγιά στον χώρο των Κατασκηνώσεων του Αγίου Νεκταρίου στις Κορακιές Ακρωτηρίου με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαο.  Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης καλεσμένος του Γραφείου νεότητος της Μητροπόλεως μας, αφού ανέπτυξε διάφορα επίκαιρα θέματα συνδιαλέχτηκε με τους νέους και τις νέες, καθώς και με ανθρώπους όλων των ηλικιών απαντώντας σε επίκαιρα ερωτήματα.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Νικόλαο νωρίτερα υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη. Κατόπιν ξεναγήθηκε στην Ιερά Μονή Κορακιών λαμβάνοντας θερμότατης υποδοχής από την Γερόντισσα Θεοφόρα, Καθηγουμένη της Μονής και της εκεί αδελφότητος.

Την ομιλία που παρακολούθησαν πλήθος κόσμου κυρίως νέοι συντόνισε ο Πρεσβ. Ιωάννης Κουκουράκης από το γραφείο Νεότητος της Μητροπόλεως μας, ενώ πριν το τέλος ευχαριστήριους λόγους απέδωσε και ο Διευθυντής του Γραφείου Νεότητος Διάκονος π. Δημήτριος Δερμιτζάκης.

Με λόγια αγάπης ευχαρίστησε τέλος ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας τον Πνευματικό Μητροπολίτη για την υπέροχη ομιλία, τον Πρωτοσύγκελλο π. Δαμασκηνό, τους συντελεστές του Γραφείου Νεότητος και όλο τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών και σε αυτή την εκδήλωση της Μητροπόλεως μας.

Σήμερα στις 19:00 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής είναι καλεσμένος της Σχολής Συμβουλευτικής Γάμου και νέων γονέων και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στην Χαλέπα.