Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας με την συνοδεία του στην Ιερά Μονή Οσίου Εφραίμ στην Νέα Μάκρη και στην Ιερά Μονή Παναγίας Παντανάσσης Κερατέας

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας με την συνοδεία του στην Ιερά Μονή Οσίου Εφραίμ στην Νέα Μάκρη και στην Ιερά Μονή Παναγίας Παντανάσσης Κερατέας

Την Ιερά Μονή Οσίου Εφραίμ στην Νέα Μάκρη και  την Ιερά Μονή Παναγίας Παντανάσσης Κερατέας επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη και την Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Κορακιών Γερόντισσα Θεοφόρα, πηγαίνοντας προς την Πάτμο για να παραστούνστις λατρευτικές εκδηλώσεις για την Αγιοκατάταξη του Αγίου Αμφιλοχίου Μακρή.

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Παντανάσσης Κερατέας τον Σεβασμιώτατο με την συνοδεία του υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος.

Και στις δύο Μονές ο Σεβασμιώτατος και η συνοδεία του έλαβαν θερμοτάτης υποδοχής από τις Καθηγουμένες και τις αδελφότητες ενώ ξεναγήθηκαν και στους χώρους των Ιερών Μονών και στα εργαστήρια των διακονημάτων των.