Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιττα του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χανίων!

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιττα του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χανίων!

Στο Ιστορικό καφέ “Κήπος” , όπου είχε γεμίσει από εθελοντές και ανθρώπους που στηρίζουν την δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χανίων, πραγματοποιήθηκε η ευλογία της Αγιοβασιλόπιττας την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου.

Την Αγιοβασιλόπιττα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, συμπροσευχούμενων του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου μας Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη, του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Γουβερνέτου Αρχιμ. Ειρηναίου Βερυκάκη, του Πρωτ. Ιωάννου Μαστοράκη, του Ιερομόναχου Πορφυρίου Μπικουβαράκη, της αρμόδιας Αντιδημάρχου Ελευθερίας Αλιφιεράκη, καθώς φίλων και εθελοντών της κοινωνικής αυτής δομής!

Μίας δομής, που όπως τόνισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, “με την συνεργασία και την αγάπη όλων, παρά τις δυσκολίες των καιρών, μπορεί και συνεχίζει την φιλανθρωπική δράση που έχει αναλάβει”.

Τον χώρο στέγασης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χανίων, τον έχει παραχωρήσει η Ιερά Μονή Γουβερνέτου και με την συνεργασία του Δήμου και των εθελοντών γίνεται μία συντονισμένη προσπάθεια ώστε σε αναγκεμένους συνανθρώπους μας, να βρίσκονται τα απαραίτητα και τα αναγκαία για τις καθημερινές τους ανάγκες, στα ράφια του Παντοπωλείου.

IMG_3199IMG_3208IMG_3204IMG_3203

https://youtu.be/qYRo_0F4Ajw