Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Οι Τρείς Ιεράρχες μοίρασαν την χάρη τους σε εκατοντάδες πιστών στα Χανιά.

Οι Τρείς Ιεράρχες μοίρασαν την χάρη τους σε εκατοντάδες πιστών στα Χανιά.

Εκατοντάδες  πιστοί  υποδέχτηκαν σήμερα το απόγευμα τα Χανιά στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών  την αντιπροσωπεία της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής του Αγίου Παύλου, Αγίου Όρους, που μετέφερε τα ιερά λείψανα των Αγίων Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, στο πλαίσιο των  επιτυχημένων Γ’ Χαραλάμπειων που διοργανώνει εφέτος για τρίτη φορά η Ενορία Λενταριανών με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού και την πρωτοβουλία του ιερατικού  προϊσταμένου του Ναού και Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη.

Πλήθος κόσμου, τοπικών αρχόντων, ανάμεσα των και ο Δήμαρχος Χανίων κ. Αναστάσιος Βάμβουκας, στρατιωτικών αρχών, σωμάτων ασφαλείας, παραδοσιακών κρητικών συλλόγων και αντιπροσωπειών του Ερυθρού Σταυρού και των Σαμαρειτών,  βρίσκονταν στη θερμότατη υποδοχή των Ιερών κειμηλίων  της Ορθοδοξίας μας, τα οποίο έφτασαν  στο Ναό στις 4:30 μ.μ. συνοδευόμενα από τους μοτοσικλετιστές (vstorm greek riders), και τα παρέλαβε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, μετά στρατιωτικών εμβατηρίων από την μπάντα του πολεμικού ναυτικού και απόδοση τιμών από στρατιωτικό άγημα.

Ακολούθησε επίσημη Δοξολογία και κατόπιν  προσφώνηση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας και  Αντιφώνηση από τον Οσιολογιώτατο Ιερομόναχο της Ιεράς Μονής Αγίου Παυλου π. Άνθιμο.

Πατήστε εδώ για σχετικό φωτογραφικό υλικό.

 

 

Ευχαριστούμε για το φωτ. υλικό τον κ. Ευτύχιο Μανιουδάκη και τον κ. Αντώνιο Τζατζάνη και Νέα Τηλεόραση Κρήτης