Αρχική > Ροή Ειδήσεων > π.Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης: ” Κύριε φώτισον μου το σκότος”!

π.Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης: ” Κύριε φώτισον μου το σκότος”!

Στον κατάμεστο από ευσεβείς Χριστιανούς, Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου, στην περιοχή Καμίνια στα Χανιά τελέστηκε την Β’ Κυριακή των Νηστειών ο Κατανυκτικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού.

IMG_4120 IMG_4124 IMG_4153IMG_4174Μετά το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε πνευματική ομιλία από τον Πανοσιολογιώτατο Αγιορείτη Ιερομόναχο από την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας π. Αθανάσιο με θέμα: ” Κύριε φώτισον μου το σκότος”· μία ομιλία βιωματική και κατάμεστη από πλούσια πνευματικά γεγονότα από τη ζωή του Γέροντα και σύγχρονων Αγίων της Εκκλησίας μας!

IMG_4170IMG_4156

Τον π. Αθανάσιο παρουσίασε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης ο οποίος όπως θα ακούσετε στο βίντεο τα περισσότερα μέλη της οικογενείας του ασπάστηκαν την μοχαχική πολιτεία!

IMG_4154

Την πηγαία πνευματική ομιλία έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ο οποίος ευχαρίστησε τον ομιλητή για τα όμορφα πνευματικά λόγια και παραδείγματα, καθώς και όλους τους ευσεβείς Χριστιανούς που έδωσαν και δίνουν το παρών σε κάθε Ακολουθία και ομιλία!

IMG_4155

Τέλος και ο εφημέριος του Ναού Πρωτ. Βασίλειος Φραγκιαδάκης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, τον Πρωτοσύγκελλο, τον π. Αθανάσιο με τον οποίο διατηρούν και στενή φιλία, τους κληρικούς και όλο τον κόσμο για την συμμετοχή του.

IMG_4171IMG_4158IMG_4157IMG_4152

https://youtu.be/5q7ppTUNHjc

Ευχαριστούμε: τον κ. Δημήτριο Νικολακάκη για το βίντεο, τον κ. Αντώνιο Τζατζάνη για το μοντάζ, την κ. Ερατώ Γράμψα (pixelart) για το πρόσθετο φωτ. υλικό!