Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στην Ι.Μ. Ζωοδόχου Πηγής Χρυσοπηγής

Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στην Ι.Μ. Ζωοδόχου Πηγής Χρυσοπηγής

Πανηγυρικά και με Μοναστηριακή τάξη την Πέμπτη 20 Απριλίου παραμονή της Θεομητορικής εορτής  της Ζωοδόχου Πηγής  τελέστηκε  στην Ι. Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Χρυσοπηγής  Αρχιερατικός Εσπερινός  χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαοδικείας Θεοδώριτου ο οποίος κήρυξε και το Θείο Λόγο. Στην Ακολουθία έλαβαν μέρος ο  Παν/τος Πρωτοσύγκελλος  της Μητροπόλεως μας Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας,  ο  Γενικός Αρχ. Επίτροπος  Πρωτ. του Οικ. Πατριαρχείου Γεώργιος  Περάκης και πλήθος Κληρικών της Μητροπόλεως μας και άλλων Μητροπόλεων.

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό  παρέστησαν συμπροσευχούμενοι ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας  κ. Δαμασκηνός, η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Γερόντισσα Θεοξένη μετά της αδελφότητος και αμέτρητο πλήθος  ευσεβών προσκυνητών που προσερχόταν ευλαβικά να προσκυνήσει την Εικόνα της Παναγίας.

Μετά την ακολουθία του Εσπερινού πραγματοποιήθηκε και η ετήσια σύναξη των στελεχών της κατασκήνωσης της Μητροπόλεως μας “ο Άγιος Παύλος”, τα οποία χαιρέτησαν  οι δύο Αρχιερείς,  ευχόμενοι  τους καλή κατασκηνωτική περίοδο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ