Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Πανήγυρις πριν την Πανήγυρη των Εισοδίων

Πανήγυρις πριν την Πανήγυρη των Εισοδίων

Ο Ιερός Καθεδρικός Ναός της Μητροπόλεως μας πραγματοποίησε την Δευτέρα το απόγευμα μία πνευματική Εσπερίδα για τα Εισόδια της Θεοτόκου πριν  από την μεγάλη πανήγυρη ώστε να πάει ο κόσμος κατάλληλα προετοιμασμένος να λάβει μέρος  στην μεγάλη αυτή Θεομητορική εορτή.

Η Εσπερίδα ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον οικείο Εφημέριο και ιερατικό Προϊστάμενο του Ναού Πρωτ. Στυλιανό Θεοδωρογλάκη.

Στην συνέχεια ομίλησε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης ο οποίος μετέφερε τον χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού, παραθέτοντας  πνευματικοθεολογική ομιλία, με εξαιρετικά νοήματα με θέμα: «η Παναγία των Εισοδίων».

Εκκλησιαστικούς ύμνους απέδωσε η βυζαντινή χορωδία  «Στέφανος Μελωδών», με χοράρχη τον Άρχοντα Υμνωδό της ΜΤΧΕ και Πρωτοψάλτη του Ναού Κων/νο Στεφανάκη.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κληρικών Πρωτ. Αντώνιος Σαπουνάκης ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση, ο Αντιδήμαρχος Χανίων κ. Αναστάσιος Αλόγλου ο οποίος απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και πλήθος κόσμου.

Eυχαριστούμε για το φωτογραφικό υλικό τον κ. Ευτύχιο Μανιουδάκη.