Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Πλημμύρισε από μελωδίες και κόσμο το Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεως μας στην φιλανθρωπική εκδήλωση της Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών

Πλημμύρισε από μελωδίες και κόσμο το Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεως μας στην φιλανθρωπική εκδήλωση της Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών

Κατάμεστη από κόσμο ήταν το απόγευμα της Τετάρτης η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Μητροπόλεως μας στη μουσική φιλανθρωπική  εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη μας και η Ενορία Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών σε συνεργασία με τη αδελφότητα Μικρασιατών Νομού Χανίων «Ο Άγιος Πολύκαρπος», για την ενίσχυση με τρόφιμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών.

Την εκδήλωση που συμμετείχαν η χορωδία της αδελφότητας Μικρασιατών Νομού Χανίων και η  Στρατιωτική Μουσική της V Ταξιαρχίας Πεζικού χαιρέτισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, ενώ συντονίστρια της βραδιάς ήταν η Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών κ. Στέλλα Χαριτάκη.


Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας και Ιερατικός Προϊστάμενος της Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο Γεν. Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Γεώργιος Περάκης, Κληρικοί της Μητροπόλεως μας, εκπρόσωποι των αρχών, δημοσιογράφοι και πλήθος κόσμου που της απέδωσε το ολόθερμο χειροκρότημα του.

Τέλος την εκδήλωση έκλεισε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας, επειδή ο Σεβασμιώτατος έπρεπε να παραστεί και σε άλλη εκδήλωση, ευχαριστώντας  τους συντελεστές και όλο τον κόσμο που προσέφερε από το περίσσευμα της αγάπης του και σε αυτή την κοινωνική και φιλανθρωπική δομή του ”Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ενορίας Λενταριανών”.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ

Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά από τον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό Μαρτυρία

Ευχαριστούμε για το φωτογραφικό υλικό τον κ. Ευτύχιο Μανιουδάκη