Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Πλήθος κόσμου στο τσάι αγάπης στην Αγία Μαγδαληνή!

Πλήθος κόσμου στο τσάι αγάπης στην Αγία Μαγδαληνή!

Με εκδηλώσεις φιλανθρωπίας συνεχίζει καθημερινά η Ιερά Μητρόπολη μας να συνεχίσει το ευλογημένο έργο των Συσσιτίων και του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου, προκειμένου να ενισχύσει οικογένειες και ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με τις δυσκολίες των καιρών.Σε συνεργασία με τις Ενορίες της Μητροπόλεως μας κάθε εβδομάδα πραγματοποιούνται φιλανθρωπικές συναντήσεις αγάπης, που η ευαισθησία των συνανθρώπων μας, ανταποκρίθηκε δίνοντας κάθε φορά δυναμικό το παρών.
Στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίας Μαγδαληνής Χαλέπας όπου είχε γεμίσει ασφυκτικά και όπου διακονεί ο Πρωτ. Νικόλαος Πατσουράκης, ομίλησε με πνευματικά λόγια και με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, την Τρίτη 21 Μαρτίου, εκθέτοντας την κατάσταση των αγωνιζόμενων συνανθρώπων μας που η κρίση της εποχής τους έχει φέρει σε σημεία απελπισίας.
Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε τους ασθενείς και κυρίως τα μικρά παιδιά από το περίσσευμα της αγάπης μας, μπορούμε όλοι να γίνουμε μέτοχοι στο έργο του Κυρίου μας, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας. Η κρίση των ημερών μας θα νικηθεί μόνο με την αγάπη που δείχνουμε ο ένας στον άλλο… Είναι μία δοκιμασία που αν ακολουθήσουμε τα λόγια του Κυρίου μας Ιησού Χριστού θα βιώσουμε πνευματικές ευεργεσίες.

IMG_4496IMG_4486IMG_4485IMG_4500IMG_4504IMG_4508IMG_4503IMG_4511IMG_4513