Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Προσκυνηματική εκδρομή στην Τήνο

Προσκυνηματική εκδρομή στην Τήνο

3ήμερη ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

06 – 08 Σεπτεμβρίου 2022

Συνοδός: π. Χρήστος Καρίπογλου

1η Ημέρα Τρίτη 06/09:  ΧΑΝΙΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΜΥΚΟΝΟΣ -ΤΗΝΟΣ:  

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Χανιά και μεταφορά με πούλμαν στο Ηράκλειο. Επιβίβαση στο πλοίο των Μινωικών Γραμμών και απόπλους στις 09:00 για Μύκονο. Άφιξη στην Μύκονο περίπου στις 14:40, όπου λίγος χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτες στα γραφικά σοκάκια στην Χώρα της Μυκόνου. Κατόπιν επιβίβαση στο πλοίο για Τήνο (αναχώρηση 16:30 και άφιξη 17:10). Με την άφιξή μας στο λιμάνι της Τήνου, επιβίβαση στο λεωφορείο που θα μας περιμένει και μεταφορά στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο μας, στην περιοχή Κιόνια, περίπου 3χλμ από την πόλη της Τήνου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και αργά το απόγευμα μεταφορά με το λεωφορείο μας στην πόλη της Τήνου (πρωτεύουσα του νησιού), όπου χρόνος ελεύθερος για βόλτες και φαγητό. Επιστροφή με το λεωφορείο στο ξενοδοχείο μας αργά το βράδυ. Διανυκτέρευση.  

2η Ημέρα Τετάρτη 07/09: ΤΗΝΟΣ – Προσκύνημα στην Παναγία της Τήνου – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ:  

Πρωινό και αναχώρηση με το λεωφορείο μας για να γνωρίσουμε το νησί. Θα ξεκινήσουμε με το προσκύνημά μας στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας της Τήνου (Παναγία της Τήνου). Ο Ιερός Ναός χτίστηκε στο σημείο που βρέθηκε η θαυματουργή Εικόνα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου (το 1823) και σήμερα είναι ίσως το σημαντικότερο Ορθόδοξο προσκύνημα στην Ελλάδα και ένα από τα γνωστότερα σε ολόκληρο τον κόσμο. Κατόπιν θα συνεχίσουμε με το λεωφορείο μας για να κάνουμε τον γύρο του νησιού, να γνωρίσουμε τα γραφικά χωριά και τα όμορφα μέρη του και να ξεναγηθούμε στα σημαντικότερα από αυτά. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα Πέμπτη 08/09:  ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΧΑΝΙΑ:  

Πρωινό και μεταφορά με το λεωφορείο μας στο λιμάνι της Τήνου, όπου επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Μύκονο στις 09:45 (άφιξη 10:10).  Λίγος χρόνος ελεύθερος και κατόπιν επιβίβαση στο πλοίο των Μινωικών για Ηράκλειο (αναχώρηση 12:15). Άφιξη στο Ηράκλειο το απόγευμα περίπου 17:40, επιβίβαση στο λεωφορείο που θα μας περιμένει στο λιμάνι και αναχώρηση για Χανιά. Άφιξη στα Χανιά το βράδυ. Τέλος εκδρομής.


ΤΙΜΗ ανά ΑΤΟΜΟ σε ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ:
 330

Για παιδιά 4-11 ετών, έκπτωση -70€ (σε τρίκλινο με 2 ενήλικες).  Επιβάρυνση για μονόκλινο δωμάτιο + 45

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μεταφορά με πούλμαν Χανιά – Λιμάνι Ηρακλείου – Χανιά
Τα εισιτήρια των πλοίων Ηράκλειο – Μύκονος Τήνος – Μύκονος –Ηράκλειο σε οικονομική θέση
2 διαν/σεις σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό – στο παραθαλάσσιο TINOSBEACH Hotel 4* με πισίνα.
Όλες οι μεταφορές & εκδρομές στην Τήνο όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα με τοπικό λεωφορείο.
Εκδρομή ο γύρος του νησιού με τοπικό ξεναγό.
Ασφάλεια εκδρομέων αστικής ευθύνης  & Φ.Π.Α.

 Δεν Περιλαμβάνονται:

Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα (και στα περιλαμβανόμενα) ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
Τυχόν είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και γενικά όπου απαιτούνται

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΜΕΣΑ – ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ

Με την εγγραφή σας απαραίτητη προκαταβολή 120€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

π. Χρήστος Καρίπογλου, τηλ: 6949663089

Σημαντική σημείωση: Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για την επιβίβασή σας στο πλοίο, καθώς και σε όλους τους χώρους επιβατών εντός του πλοίου

Σε συνεργασία με το Τουριστικό Γραφείο ΠΛΥΜΑΚΗ

Όροι της εκδρομής (παρακαλούμε διαβάστε τους):   Κάθε εγγραφόμενος αυτοδικαίως αποδέχεται το πρόγραμμα και τους όρους εκδρομής του διοργανωτή που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος:  Η εγγραφή γίνεται με καταβολή προκαταβολής και η εξόφληση απαραιτήτως θα γίνει το αργότερο δέκα ημέρες πριν την αναχώρηση. Το γραφείο δε φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε ήθελε προκύψει, με υπαιτιότητα των μεταφορικών μέσων που δεν του ανήκουν ή ότι άλλο δεν αφορά την οργάνωση από το γραφείο και κάθε άλλο συμβάν. Επίσης για τα έξοδα που θα προκύψουν από το συμβάν αυτό, όπως στάσεις, απεργίες, αλλαγή δρομολογίων, καθυστερήσεις λόγω καιρικών συνθηκών κλπ. Επίσης δεν ευθύνεται για απώλεια αποσκευών. Ο κάθε εκδρομέας είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τις αποσκευές και προσωπικά του είδη και αναλαμβάνει ο ίδιος τις όποιες διαδικασίες ή ενέργειες απαιτούνται σε περίπτωση απώλειας.  Το γραφείο δεν έχει καμία ευθύνη και υποχρέωση οικονομικής ή άλλης φύσεως σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθενείας εκδρομέων και για ότι έξοδα τυχόν προκύψουν από μια τέτοια περίπτωση.  Για ακύρωση πριν την αναχώρηση, υπάρχουν ακυρωτικά: παρακρατείται το ποσό της προκαταβολής η οποία δεν επιστρέφεται, ανεξαρτήτως του λόγου ακύρωσης ή το πότε γίνεται. Για ακύρωση έως 8 ημέρες πριν την αναχώρηση παρακρατείται όλο το ποσό (υπάρχει πιθανότητα επιστροφής μέρους του ποσού, κατόπιν της ανά περίπτωσης συνεννόηση με τις αεροπορικές εταιρείες ή λοιπά μεταφορικά μέσα, με τα ξενοδοχεία, κλπ)   Παρακαλούμε να ενημερώνεστε για τους Γενικούς Όρους Εκδρομών του διοργανωτή. Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του ξενοδοχείου που αναγράφεται στο πρόγραμμα, για λόγους οργανωτικούς ή απρόβλεπτου γεγονότος (overbooking, δυσλειτουργία, κλπ), με την υποχρέωση να το αντικαταστήσει με άλλο παρόμοιο, ίδιας κατηγορίας. Αν το ξενοδοχείο είναι μικρότερης κατηγορίας και τιμής, τότε επιστρέφεται η διαφορά στον πελάτη. Επίσης  δυνατή η αλλαγή της σειράς των εκδρομών και των ξεναγήσεων χωρίς να παραλείπεται τίποτα.  Οι αναγραφόμενες τιμές στο πρόγραμμα έχουν υπολογιστεί με τα σημερινά δεδομένα τιμών ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, μεταφορικών μέσων, καυσίμων, φπα κλπ. Οποιαδήποτε αιφνίδια επίσημη αλλαγή στις τιμές αυτές (οι οποίες δεν είναι ευθύνη του γραφείου) θα επηρεάσει ανάλογα και την τιμή της εκδρομής. Τους όρους των εκδρομών με διοργανωτή το Kriti Plymakis Travel θα τους βρείτε αναλυτικά και στο siteμας www.plimakistravel.gr στην ενότητα ΕΚΔΡΟΜΕΣ και παρακαλούμε διαβάστε τους καθώς κάθε εγγραφή σε εκδρομή μας συνεπάγεται και την αποδοχή τους.        

πηγή φωτογραφίας αρχικής: https://www.imsyrou.gr