Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Πρώτη Συνάντηση των Στελεχών για τις Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως μας!

Πρώτη Συνάντηση των Στελεχών για τις Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως μας!

Μετά το πέρας του Εσπερινού της Ζωοδόχου Πηγής, στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Χρυσοπηγής, πραγματοποιήθηκε, όπως συνηθίζεται εδώ και τόσα χρόνια, η πρώτη συνάντηση των Στελεχών των Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως μας ” ο Άγιος Παύλος” για την καλοκαιρινή περίοδο 2016.

Στη συνάντηση που συμμετείχαν ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Ιουστίνος,  ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας  Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο Πρεσβ. Ιωάννης Κουκουράκης, ο διάκονος και Δ/ντης του Γραφείου Νεότητος π. Δημήτριος Δερμιτζάκης, η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Θεοξένη Μοναχή,  καθώς και  τα Στελέχη των Κατασκηνωτικών περιόδων, συζήτησαν διάφορα θέματα, λειτουργικά και οργανωτικά, πριν την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου.

Με λόγια συμβουλευτικά μίλησε προς τους νέους και Στελέχη της Κατασκήνωσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριας.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας,  αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και τους εθελοντές, ευχήθηκε και αυτή η κατασκηνωτική περίοδος να είναι μία περίοδος όπου παράλληλα με την ψυχαγωγία να γαλουχήσει τους νέους μας και με χρηστές παιδαγωγικές αξίες.