Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Σε Εύβοια και Σποράδες οι 100 εκδρομείς της Μητροπόλεως μας…

Σε Εύβοια και Σποράδες οι 100 εκδρομείς της Μητροπόλεως μας…

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού, ξεκίνησαν οι  100 εκδρομείς της Μητροπόλεως μας την Κυριακή 2 Ιουλίου με προορισμό την Εύβοια και τις Σποράδες και συνοδούς τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, τον Πρωτ. Εμμανουήλ Κουδουμνάκη και τον Πρωτ. Αντώνιο Τζανουδάκη.

Οι εκδρομείς που όλοι είναι καλά στην υγεία τους, σήμερα επισκέφτηκαν την πανέμορφη Σκιάθο,  και  την Αρχιερατική Περιφέρεια   Σκιάθου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, όπου τους καλωσόρισε ο Αρχιερατικός Επίτροπος του νησιού Πρωτ.  Γεώργιος Σταματάς, επισκέφτηκαν Ιερούς Ναούς και την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, προσκύνησαν την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Κουνίστρας και πραγματοποίησαν  επίσκεψη στο σπίτι του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Την Δευτέρα 3 Ιουλίου οι εκδρομείς μας επισκέφτηκαν την Σκόπελο με τους πολλούς ναούς και εξωκλήσια όπου και αυτή αποτελεί Αρχιερατική Περιφέρεια της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,  ξεναγήθηκαν από τον εκεί Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτ. Νικόλαο Κασσανδριανό και προσκύνησαν τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Ρηγίνου.

IMG_7388 IMG_7392 IMG_7393 IMG_7396 IMG_7408 IMG_7410 IMG_7411 IMG_7413 IMG_7414

Περισσότερο φωτ. υλικό εδώ!

Ευχαριστούμε τον κ. Στέλιο Παπαμιχελάκη