Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Στα γραφεία της Μητροπόλεως μας και στον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό, ο Προύσης Ιωακείμ

Στα γραφεία της Μητροπόλεως μας και στον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό, ο Προύσης Ιωακείμ

Τα γραφεία της Μητροπόλεως μας επισκέφτηκε σήμερα Τρίτη 13 Ιουλίου,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Προύσης κ. Ιωακείμ  συνοδευόμενος από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Μητροπόλεως μας Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Δαμασκηνό.

Εκεί έλαβε λαμπρής υποδοχής από  τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Δαμασκηνό όπου συζήτησαν διάφορα θέματα και αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

Κατόπιν συνομίλησε με τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο και Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου Γεώργιο Περάκη καθώς και τους εκκλησιαστικούς υπαλλήλους των γραφείων προσφέροντας τους αναμνηστικές ευλογίες.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Ιεράρχης του Οικουμενικού Θρόνου, ο οποίος αυτές τις ημέρες ήταν προσκεκλημένος του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου, ώστε να μετέχει στις εόρτιες λατρευτικές εκδηλώσεις της Μονής,  ξεναγήθηκε και στον Ραδιοφωνικό Σταθμό  της Μητροπόλεως μας, “Μαρτυρία “, από τον Διευθυντή του Σταθμού κ. Ευστράτιο Χατζηδάκη και τον Τεχνικό Διευθυντή Πρωτ. Κων/νο Θωμαδάκη, ενώ παραχώρησε συνέντευξη ζωντανά στο ράδιο συνομιλώντας με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Δαμασκηνό απευθύνοντας προς το ακροαματικό κοινό χαιρετισμό του Οικουμενικού μας Πατριάρχου, τον οποίο και εκπροσωπούσε.

Μετά το πέρας της συνεντεύξεως ο Δ/ντής του Σταθμού προσέφερε την αναμνηστική πλακέτα του Γραφείου Τύπου και του Ρ/Σ Μαρτυρία στον αγαπητό Ιεράρχη ως ένδειξη εκτιμήσεως και ευγνωμοσύνης.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να ακούσετε την συνέντευξη:

Πριν την αναχώρηση του ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα και στους χώρους του Κεντρικού Συσσιτίου της Μητροπόλεως μας όπου χαιρέτισε το προσωπικό και τους εθελοντές μοιράζοντας τους αναμνηστικές ευλογίες.