Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Συγκινητική προσφορά αγάπης και στο τσάι της Ενορίας Αγίας Μαρίνας!

Συγκινητική προσφορά αγάπης και στο τσάι της Ενορίας Αγίας Μαρίνας!

Με αγάπη και φιλάνθρωπα συναισθήματα γέμισε το Χαζίρειο Πολιτιστικό κέντρο της Ενορίας Αγίας Μαρινας, στο τσάι αγάπης και φιλανθρωπίας της Ιεράς Μητροπόλεως μας. Ο κόσμος  ανταποκρίθηκε με συγκινητική αγάπη στο κάλεσμα του εφημερίου της περιοχής και Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεως μας, Πρωτ. Γεωργίου Περάκη.

Την εκδήλωση ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, ο οποίος ευχαρίστησε τον π. Γεώργιο, για την θερμή ανταπόκριση στην προσπάθεια αυτής της Μητροπόλεως μας, ενώ παράλληλα συνεχάρη  όλους τους συνεργάτες του, που βοηθάνε στο φιλανθρωπικό αυτό έργο, τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, ο οποίος βρίσκεται πίσω από κάθε δράση, τους ιερείς και όλο τον κόσμο που με το περίσσευμα της αγάπης το στηρίζει το ευλογημένο αυτό έργο που έχει ως μοναδικό σκοπό την βοήθεια εκείνων που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Τέλος έδωσε πολλά συγχαρητήρια και στην  χορωδία της Ενορίας η οποία τραγούδησε όμορφα τραγούδια, κερδίζοντας το θερμότατο χειροκρότημα των παρευρισκομένων.