Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Συνάντηση των αποφοίτων της Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης στην Αγία Τριάδα των Τζαγκαρόλων

Συνάντηση των αποφοίτων της Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης στην Αγία Τριάδα των Τζαγκαρόλων

Τους δυνατούς δεσμούς φιλίας απέδειξαν και τίμησαν και εφέτος με τα προβλεπόμενα μέτρα για την πανδημία οι απόφοιτοι που αποφοίτησαν πριν πενήντα οκτώ  χρόνια από την Εκκλησιαστική Σχολή της Αγίας Τριάδος , στην ετήσια συνάντηση τους που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Ιουλίου έ.ε., στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή της Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων.

Οι απόφοιτοι που μαζεύτηκαν μετά από πενήντα οκτώ χρόνια ξαναθυμήθηκαν τα μαθητικά τους χρόνια και προσευχήθηκαν στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος, όπου πραγματοποιήθηκε λαμπρή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Καθηγουμένου της Μονής Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνού και συμπροσευχουμένου του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας οι δύο Αρχιερείς τέλεσαν το τριήμερο Αρχιερατικό μνημόσυνο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κινσάσας και αδελφό της Μονής κυρό  Νικηφόρο καθώς και για τους μακαριστούς καθηγητές και συμμαθητές της Σχολής.
Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Πρόεδρο αποφοίτων Πρωτ. Αντώνιο Σαπουνάκη και ομιλία από το μέλος του Συμβουλίου Δάσκαλο κ. Γεώργιο Φουλεδάκη.

Κατόπιν απονεμήθηκαν ευαρέσκειες και τιμητικές πλακέτες σε παλαιούς ιεροσπουδαστές και καθηγητές Κληρικούς και Λαϊκούς.