Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Συζήτηση-συνάντηση του Μητροπολίτου μας με τους Θεολόγους της πόλης μας

Συζήτηση-συνάντηση του Μητροπολίτου μας με τους Θεολόγους της πόλης μας

Συνάντηση με τους Θεολόγους εκπαιδευτικούς της Μητροπόλεως μας είχε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός την Τετάρτη 21 Ιουνίου στην αίθουσα συσκέψεων, με αφορμή τις λήξη της σχολικής χρονιάς και την προετοιμασία της επερχόμενης.

Ο Σεβασμιώτατος  αναφέρθηκε εκτενώς στο τί έχει κάνει έως σήμερα η Εκκλησία και η Ιερά Σύνοδος για το μάθημα των θρησκευτικών, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν Θεολογικά ζητήματα σε σχέση με το έργο του Θεολόγου εκπαιδευτικού καθώς και σκέψεις για προγραμματισμό έργων και δράσεων για την επερχόμενη σχολική χρονιά.

Στον δίαλογο-συζήτηση παρέστη ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας και Θεολόγοι της Μητροπόλεως μας.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης  μας ευχαρίστησε τους Θεολόγους εκπαιδευτικούς για την όντως σημαντική αυτή συνάντηση και ευχήθηκε καλή δύναμη στον αγώνα και το έργο τους, διαβεβαιώνοντάς τους συγχρόνως  ότι θα αγωνισθούν όλοι μαζί ώστε το  μάθημα αυτό τελικά  να μην αλλοιωθεί, να μην  αποχρωματιστεί και ότι συν Θεώ θα  συνεχίσει να καλλιεργεί σωστά και υπεύθυνα  τις καρδιές των μαθητών.