Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Τα αυτοκίνητα “δεμάτων αγάπης” στις Ενορίες της Ι.Μ.Κ.Α.

Τα αυτοκίνητα “δεμάτων αγάπης” στις Ενορίες της Ι.Μ.Κ.Α.

Με την  βοήθεια του Αγίου  Τριαδικού Θεού, των χορηγών και από το περίσσευμα της αγάπης από το υστέρημα του κάθε συνανθρώπου μας , η Ιερά Μητρόπολη μας της στάθηκε για ακόμα  μία χρονιά κοντά στον πάσχοντα άνθρωπο.

Μέσα στα πολλά προβλήματα που καθημερινά  αναφύονται στην κοινωνία η Ιερά Μητρόπολή μας, προσπαθεί να σταθεί δίπλα στον πονεμένο και κατατρεγμένο από  τις ατυχίες και τα βάσανα της ζωής

Έτσι καί φέτος την Μεγάλη Πέμπτη, με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού μοιράστηκαν περί τα 800 Δέματα Αγάπης  σε ανθρώπους  που τα στερούνται, δέματα που μετέφεραν τα αυτοκίνητα δεμάτων “Αγάπης” της Μητροπόλεως μας στις Ενορίες, δέματα με τα απαραίτητα  για το Πασχαλινό Τραπέζι, που ετοιμάστηκαν στο Κεντρικό μας Συσσίτιο από τον υπεύθυνο των Συσσιτίων κ. Ευθύμιο Σημαντηράκη μαζί με τους ιερείς της Μητροπόλεως μας,  τους συνεργάτες και το εθελοντικό προσωπικό.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους εκείνους που συνεχίζουν σταθερά να ενισχύουν το έργο αυτό της Αγάπης, τους  συνεργάτες κληρικούς και λαϊκούς, ευχόμενος η Ανάσταση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού,  να φέρει χαρά και ευτυχία εξαλείφοντας τον πόνο και την δυστυχία.