Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Τα Στρατάκια στην φιλανθρωπική χοροεσπερίδα της Μητροπόλεως μας!

Τα Στρατάκια στην φιλανθρωπική χοροεσπερίδα της Μητροπόλεως μας!

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

Ο Γιώργος και ο Νικος Στρατάκης με το συγκρότημα τους και ο Παραδοσιακός χορευτικός σύλλογος “τα Σφακιά” στο Πορτοκάλι Hall για το Κεντρικό Συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου.
Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου σας προσκαλεί στην ετήσια χοροεσπερίδα για την κοπή της Αγιοβασιλόπιττας της και των δομών του Ιδρύματος Εκκλησιαστική Διακονία ( Κεντρικού Συσσιτίου, Γραφείου Τύπου & Ρ/Σ Μαρτυρία 95,5 fm, Θεοχαριδείου, Σχολή Βυζαντινής Μουσικής, Ξενώνος Συνοδών ασθενών “Θαλπωρή”, κ.α.) την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 12:30 μ.μ. στο κέντρο Πορτοκάλι Hall στην Γέφυρα του Πλατανιά, με τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη και το συγκρότημά τους. Θα χορέψουν τα παιδιά από τον Παραδοσιακό χορευτικό Σύλλογο “τα Σφακιά”.

Η εκδήλωση γίνεται για την ενίσχυση του Κεντρικού Συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας το οποίο καθημερινά έρχεται αντιμέτωπο με νέες προκλήσεις και αγωνιά αν τελικά θα καταφέρει να καλύψει τις τόσο αυξημένες ανάγκες του τόπου μας. Σας προσκαλούμε και σε αυτήν την εκδήλωση να δώσετε “το παρών” για να διασκεδάσουμε αλλά και να στείλουμε μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης!

Τιμή εισόδου με πλήρες μενού: 15 ευρώ
Προπώληση στα γραφεία της Μητροπόλεως: Πλατεία Πατριάρχου Αθηναγόρου 1 (τηλ. 2821027807).

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε εγκαίρως να κάνετε κράτηση στο τηλέφωνο 2821061196.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

STRATAKIA