Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Τελετή παράδοσης παραλαβής στο Π.Β.Κ.

Τελετή παράδοσης παραλαβής στο Π.Β.Κ.

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018  πραγματοποιήθηκε η τελετή Παράδοσης – Παραλαβής της Διοικήσεως του ΠΕΔΙΟΥ ΒΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ από τον Ταξίαρχο Αναστάσιο Σ. Γκούμα στον Ταξίαρχο Κλεάνθη Καρατσίν. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Στρατωνισμού του ΠΕΔΙΟΥ ΒΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

Την καθιερωμένη δοξολογία τέλεσε με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού,  ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης συμπροσευχούμενου του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Αμφιλοχίου Παπαγιαννάκη Αρχιερατικού Επιτρόπου της Β’ Αρχ. Περιφέρειας, του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεως μας Πρωτ. Γεωργίου Περάκη και Κληρικών της Μητροπόλεως μας.

Τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας τόσο στον απερχόμενο όσο και στο νέο Διοικητή μετέφερε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας, προσφέροντας αμφοτέρους αναμνηστικά της Μητροπόλεως μας.

Στην τελετή παρέστησαν ο Επιτελάρχης ΓΕΕΘΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) Νικόλαος Χριστόπουλος, εκπροσωπώντας τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ., οι Θρησκευτικές, Πολιτικές και Στρατιωτικές αρχές της πόλης των Χανίων και της Κρήτης γενικότερα, πλήθος προσκεκλημένων από την τοπική κοινωνία των Χανίων, καθώς επίσης και εκπρόσωποι των Χωρών Χρηστών του ΠΒΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

https://www.youtube.com/watch?v=LMWPSBvLnqc&feature=youtu.be