Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Την Αγιοβασιλόπιττα της Ενορίας Αγίου Νεκταρίου ευλόγησε ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας

Την Αγιοβασιλόπιττα της Ενορίας Αγίου Νεκταρίου ευλόγησε ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας

Την Αγιοβασιλόπιττα της Ενορίας Αγίου Νεκταρίου Παχιανών και των Ιδρυμάτων της ευλόγησε το απόγευμα της Δευτέρας  29 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός στο κατάμεστο από κόσμο κέντρο Κανάρια όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση, μιλώντας τους για το έργο που επιτελεί η Ενορία, συγχαίροντας τον ιερατικό προϊστάμενο της Ενορίας  Παν/το Αρχιμ. του Οικ. Θρονου Αμφιλόχιο Παπαγιαννάκη, τον συνεφημέριο του π. Εμμανουήλ Μηλιάκη, την πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Μαρούσα Χατζηλάρη, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, τους παιδαγωγούς και τα παιδιά καθώς και όλους εκείνους που συνδράμουν ώστε να συνεχίζεται με την ίδια αγάπη και θέρμη το έργο που ξεκίνησε η μακαριστή Γερόντισσα Αμφιλοχία Κουφάκη.

Με λόγια αγάπης στη συνέχεια ο π. Αμφιλόχιος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Ενορίας και έδωσε δυναμικό παρών, καθώς και όλους εκείνους τους χορηγούς που ήταν οι βασικοί συντελεστές για την διοργάνωση της εκδήλωσης.

Την σκυτάλη στη συνέχεια πήραν οι μουσικοί Μανώλης Φαντάκης Βιολί, κ. Μαρία Κουτσαυτάκη τραγούδι και κρουστά, π. Αλέξανδρος Ξηρουχάκης Λύρα, κ. Μανώλης Μπαλωμενάκης Λαούτο, ενώ τα τα χορευτικά απέδωσε  ο Λαογραφικός Σύλλογος Αγιασμενάκη.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας Παν/τος Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας, Κληρικοί, και άρχοντες του τόπου μας.