Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Το τσάι αγάπης στην Αγία Μαγδαληνή

Το τσάι αγάπης στην Αγία Μαγδαληνή

Με εκδηλώσεις φιλανθρωπίας συνεχίζει καθημερινά η Ιερά Μητρόπολη μας να συνεχίσει το ευλογημένο έργο των Συσσιτίων και του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου, προκειμένου να ενισχύσει οικογένειες και ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με τις δυσκολίες των καιρών.

Σε συνεργασία με τις Ενορίες της Μητροπόλεως μας πραγματοποιούνται οι φιλανθρωπικές συναντήσεις αγάπης, που η ευαισθησία των συνανθρώπων μας, ανταποκρίνεται δίνοντας κάθε φορά δυναμικό το παρών.


Στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίας Μαγδαληνής Χαλέπας όπου είχε γεμίσει ασφυκτικά και όπου διακονεί ο Πρωτ. Νικόλαος Πατσουράκης, ομίλησε με πνευματικά λόγια ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός αναφερόμενος στο πραγματικό νόημα που έχει η φιλανθρωπία στη ζωή του Χριστιανού, και για την ωφέλεια της προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Παράλληλα ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, εξέθεσε τις δράσεις, τον αγώνα και τις αγωνίες που αντιμετωπίζει καθημερινά η Μητρόπολη μας ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στα χιλιάδες αιτήματα βοήθειας, κυρίως ιατρικών υποθέσεων που δυσκολεύουν μία μεγάλη μερίδα αναγκεμένων συνανθρώπων μας.