Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Το Τσάι αγάπης στην Ενορία Αγίου Ιωάννου Χανίων

Το Τσάι αγάπης στην Ενορία Αγίου Ιωάννου Χανίων

Με αγάπη και φιλάνθρωπα συναισθήματα πλημμύρισε το Ενοριακό κέντρο της Ενορίας Αγίου Ιωάννου Χανίων, στο τσάι αγάπης και φιλανθρωπίας που πραγματοποιήθηκε υπέρ του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Ο κόσμος  ανταποκρίθηκε με συγκινητική αγάπη στο κάλεσμα του εφημερίου της περιοχής π. Αλεξάνδρου Ξηρουχάκη.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας ο οποίος μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.Δαμασκηνού, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον π. Αλέξανδρο, για την θερμή ανταπόκριση στην προσπάθεια αυτή της Μητροπόλεως μας, λέγοντας ότι είναι πάντα κοντά στην Τοπική μας Εκκλησία.
Θερμές ευχαριστίες ο Πρωτοσύγκελλος απηύθυνε και προς τους Ιερείς που νωρίτερα τέλεσαν τον Εσπερινό για την εύρεση της τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, καθώς στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στην συνάντηση αγάπης στο τσάι της Μητροπόλεως μας.
Μεταξύ των ιερέων παρέστη και  ο Αναπλ. Γενικός Αρχ. Επίτροπος Πρωτ. Γεώργιος Σεργάκης.

Στη συνέχεια στην κατάμεστη αίθουσα ο Πρωτοσύγκελλος ομίλησε με λόγια πνευματικά αναπτύσσοντας το επίκαιρο θέμα: η έννοια της νηστείας στην ορθόδοξη παράδοση.

Επιμέλεια φωτ. : κ. Τριανταφυλλιά Μαζανάκη