Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Τσάντες αγάπης μοιράστηκαν από την Μητρόπολη μας

Τσάντες αγάπης μοιράστηκαν από την Μητρόπολη μας

Συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό της έργο η Ιερά Μητρόπολη μας και τις ημέρες των Χριστουγέννων και κάνοντας πράξη καθημερινά τα λόγια του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού   «Αφού προσφέρατε σε έναν από τους πτωχούς αδελφούς σας, σε εμένα προσφέρατε»,   μοίρασε κρέας και διαφόρων ειδών τροφίμων σε περίπου εξακόσιες οικογένειες και άτομα που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες σίτισής τους.
Το  Κεντρικό μας Συσσίτιο  έμπνευση και επιθυμία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού με την βοήθεια των υπευθύνων κ. Ευθυμίου  Σημανδηράκη και του κ. Ευαγγέλου Σγουράκη, της μαγείρισσας κ. Μαρίας Αυγέλου της αγαπητής κ. Γεωργίας Ματσαμάκη,  με ομάδα εθελοντών και εθελοντριών, την αρωγή Κληρικών και  την ευγενική προσφορά χορηγών του τόπου μας, ενίσχυσε τις οικογένειες αυτές που πραγματικά ζουν στα όρια της φτώχειας ώστε να γεμίσουν και εκείνες το γιορτινό τους τραπέζι.

Αυτό είναι μέρος μόνο από το έργο του φιλόπτωχου το οποίο ενισχύει άπορους συνανθρώπους μας προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους και να πληρώσουν χρέη και λογαριασμούς, δαπανηρά χειρουργεία και φάρμακα.

Η Ιερά Μητρόπολη μας ευχαριστεί όλους τους δωρητές που η συμπαράσταση τους πάντα είναι συγκινητική.