Αρχική > Ροή Ειδήσεων > 8χρονο Χανιωτάκι ζητά τη βοήθεια μας

8χρονο Χανιωτάκι ζητά τη βοήθεια μας

Την ευαισθησία τους καλούνται να δείξουν για μια ακόμη φορά οι Χανιώτες και οι Χανιώτισσες, αυτή τη φορά για ένα 8χρονο παιδί, το οποίο πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα και η οικογένεια του, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για να ανταποκριθεί στο κόστος της επέμβασης.

Το ποσό που απαιτείται αγγίζει τις 13.000 ευρώ, και σε μια προσπάθεια για να συγκεντρωθεί άμεσα και να παραδοθεί στην οικογένεια, η Ιερά Μητρόπολη μας καλεί σε έρανο άμεσης ανάγκης όλους τους ιερείς της, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού και υπό τον συντονισμό του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου μας Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη και την βοήθεια της υπευθύνου δημοσίων σχέσεων κ. Στυλιανής Περράκη,  την Κυριακή 24 Ιουνίου να διεξάγουν έρανο για το 8χρονο χανιωτόπουλο που πρέπει να χειρουργηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Μητέρα.Το παιδί πάσχει από Δισχιδή Ράχη και θα μείνει παράλυτο αν δεν χειρουργηθεί άμεσα. Ήδη έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα στο νευρικό σύστημα από την πάθηση.Οι γονείς χρειάζονται 13.000 ευρώ για να συμπληρώσουν το κόστος.

Μπορείτε αν θέλετε να βοηθήσετε, προσφέροντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό συγκεντρώσετε, καταθέτοντας χρήματα στους κάτωθι αριθμούς Λογαριασμών:

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ