Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας με την συνοδεία του στην Πάτμο για την Αγιοκατάταξη του Αγίου Αμφιλοχίου Μακρή

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας με την συνοδεία του στην Πάτμο για την Αγιοκατάταξη του Αγίου Αμφιλοχίου Μακρή

Στην γραφική και ευλογημένη Πάτμο βρίσκεται για τρίτη ημέρα ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη και την Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Κορακιών Γερόντισσα Θεοφόρα συμμετέχοντας και παρακολουθώντας από κοντά τις πανηγυρικές εκδηλώσεις για την Αγιοκατάταξη του Νέου Αγίου της Εκκλησίας μας Αμφιλοχίου Μακρή του Γέροντος της Πάτμου.

Σήμερα τελείται για τρίτη ημέρα Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του εκπροσώπου του Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ελαίας κ.κ. Θεοδωρήτου.

Και τις τρεις ημέρες ο Ραδιοφωνικός μας Σταθμός Μαρτυρία μεταδίδει ζωντανά τα μεγάλα θρησκευτικά γεγονότα που συμβαίνουν στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού Πάτμου.

Ευχαριστούμε για το φωτ. υλικό και βοήθεια στην σύνδεση τον κ. Ευάγγελο Σγουράκη που βρίσκεται στη Πάτμο με την συνοδεία του Σεβασμιωτάτου και τον  κ. Ελευθέριο Ξαγοραράκη στο στούντιο του Σταθμού μας.