Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας με τη συνοδεία του στην Κόρινθο

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας με τη συνοδεία του στην Κόρινθο

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ζευγολατιό Κορίνθου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός συλλειτουργούντων του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου μας Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη, του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Αμφιλοχίου Παπαγιαννάκη, του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους Αρχιμ. Βαρθολομαίου, του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας η Πάντων Χαρά Αρχιμ. Ανθίμου Παπαλεξόπουλου, και άλλων Κληρικών της Μητροπόλεως μας και άλλων Μητροπόλεων .

Μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε προεξάρχοντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού και συμπροσευχούμενου του οικείου Σεβ. Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου, το  Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του  μακαριστού Γεωργίου Εικοσιδέκα, πατρός του Ιερομονάχου της Μητροπόλεως μας π. Νικηφόρου Εικοσιδέκα.

Αργότερα ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός και η συνοδεία του ξεναγήθηκαν από τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο  και τον Καθηγούμενο π. Άνθιμο στην Ιερά Μονή Παναγία η Πάντων Χαρά η οποία βρίσκεται στην τοποθεσία Αγία Τριάδα στο Καλέντζι Κορίνθου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ