Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Αντίθετος με τους πυλώνες υψηλής τάσης στον Αποκόρωνα η Μητρόπολη και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας

Αντίθετος με τους πυλώνες υψηλής τάσης στον Αποκόρωνα η Μητρόπολη και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας

Την απόλυτη αντίθεσή τους στη σχεδιαζόμενη υλοποίηση της ηλεκτρική διασύνδεσης Δαμάστα-Χανιά με τη χρήση πυλώνων υψηλής τάσης εξέφρασαν την Παρασκευή όλες οι δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Αποκορώνου, αλλά και ο ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας  κ. Δαμασκηνός.
«Εκφράζω τη διαμαρτυρία μου και ως πρόσωπο, και ως Μητρόπολη αλλά και ως πρόεδρος του ιδρύματος «Αγία Σοφία» και ζητάω, όπως και τόσοι ιερείς, να σταματήσει αυτό το ανοσιούργημα που πρόκειται να γίνει.

Υπάρχουν τρόποι για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα και ταυτόχρονα να μεταφέρουν το ρεύμα, χωρίς να καταστρέψουν το περιβάλλον», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός.

ΒΙΝΤΕΟ

Την Κυριακή στις 17:00 ο Δήμος Αποκορώνου έχει προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ίδρυμα «Αγία Σοφία» και σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε την Παρασκευή στο ΕΒΕΧ, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους να συμμετάσχουν.