Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Κατανυκτικός Εσπερινός Β‘ Κυριακής των Νηστειών στον Άγιο Νεκτάριο Σούδας

Κατανυκτικός Εσπερινός Β‘ Κυριακής των Νηστειών στον Άγιο Νεκτάριο Σούδας

Με κατάνυξη και την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε το εσπέρας της Β’ Κυριακής των Νηστειών, 31 Μαρτίου , ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής χοροστατούντος  με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευμενείας κ. Ειρηναίου, στον Ιερό  Ναό  Αγίου Νεκταρίου  Σούδας, που διακονεί ο Πρωτ. Νεκτάριος Χριστοδουλάκης.

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Παν/τος Αρχιμ. Άνθιμος Ματζουράνης εκ του Ιερού Μετοχίου Αγίου Παύλου Γάλλου της Ιεράς Μονής Αρκαδίου, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: ΙΕΡΑ ΗΣΥΧΙΑ.

Με λόγια αγάπης έκλεισε τον κατανυκτικό Εσπερινό ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός ο οποίος ευχαρίστησε για την πνευματική ομιλία, τον π. Άνθιμο , με την πλούσια εμπειρική και πνευματική ζωή που διαθέτει, καθώς και για την θυσιαστική του αγάπη προς την Εκκλησία καθώς και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο.

Το παρών επίσης έδωσαν ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας Παν/τος Αρχιμ. Νικηφόρος Εικοσιδέκας, Κληρικοί, Ιεροψάλτες και πλήθος πιστών.

Τις  ομιλίες του Κατανυκτικού Εσπερινού θα μπορείτε να τις ακούτε στον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό Μαρτυρία για αυτήν την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής κάθε Πέμπτη στις 12μ.μ. και στις 21:30 μ.μ. καθώς και να τις παρακολουθείτε στην διαδικτυακή μας τηλεόραση web-tv Μαρτυρία.

Επιμέλεια βίντεο κ. Αντώνιος Τζατζάνης