Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και μνημόνευση ονομάτων παραγωγών του Ράδιο Μαρτυρία

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και μνημόνευση ονομάτων παραγωγών του Ράδιο Μαρτυρία

31 χρόνια συμπληρώθηκαν στις  19 Νοεμβρίου  από την ημέρα που ο ραδιοφωνικός σταθμός ΜΑΡΤΥΡΙΑ 95,5 FM STEREO βγήκε στον αέρα των ερτζιανών.

Με αφορμή αυτή την ημέρα και για να μνημονευτούν τα ονόματα όλων εκείνων των συνεργατών και στελεχών του ραδιοφωνικού σταθμού της Μητροπόλεως μας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου και κήρυξε το Θείο Λόγο.

Στην Θεία Λειτουργία έλαβσν μέρος ο Παν/τος Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης, ο Πρωτ. Γεώργιος Πετράκης Αρχ. Επίτροπος της ΣΤ Αρχιερατικής Περιφέρειας, ο Πρωτ. Εμμανουηλ Παπαδοκωνσταντακης, ο Πρωτ. Αντώνιος Κουκουράκης, ο τεχνικός Διευθυντής του σταθμού Πρωτ. Κων/νος Θωμαδάκης, ο Πρωτ. Ευτύχιος Πετράκης και ο διάκονος π. Αντώνιος Μυλωνάκης.

Το παρών έδωσε και ο Γεν. Διευθυντής του Γραφείου Τύπου και του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού κ. Ευστράτιος Χατζηδάκης.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος τέλεσε το ετήσιο  Αρχιερατικό Μνημόσυνο για τον μακαριστό εφημέριο του Καθεδρικού μας Ναού π. Στυλιανό Θεοδωρογλάκη, ο οποίος υπήρξε και παραγωγός του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού, καθώς και μνημόσυνο για τους κεκοιμημένους συνεργάτες και παραγωγούς του σταθμού.