Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Αρχιερατικό Συλλείτουργο για τον Άγιο Αμφιλόχιο στην Κίσαμο

Αρχιερατικό Συλλείτουργο για τον Άγιο Αμφιλόχιο στην Κίσαμο

Ανήμερα της  εορτής του Αγίου Αμφιλοχίου Επισκόπου Ικονίου τελέστηκε  με λαμπρότητα στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κίσαμο πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο που ήγε  τα ονομαστήρια του, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα, τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Δαμασκηνό, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ευμενείας κ. Ειρηναίο συμπροσευχουμένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίου.

Εκ μέρους των παρισταμένων Αρχιερέων, πρό της Απολύσεως προσεφώνησε κατάλληλα τον εορτάζοντα Ιεράρχη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, ευχόμενος υγεία και μακροημέρευση, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα το πλούσιο πνευματικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό του έργο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος ευχαρίστησε εγκαρδίως τους Σεβασμιωτάτους  Αρχιερείς, τον Ιερό Κλήρο, τις Μοναστικές Αδελφότητες, τον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό Μαρτυρία που μετέδωσε ζωντανά τις διήμερες Ακολουθίες και τον ευσεβή λαό, οι οποίοι προσέτρεξαν κατά την ημέρα αυτή, για να συνεορτάσουν μαζί του την εορτή του εν Αγίοις Πατρός ημών Αμφιλοχίου, Επισκόπου Ικονίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ