Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Αρχιερατικό συλλείτουργο στον Καθεδρικό ναό και Αρχιερατικό Μνημόσυνο Κ. Μητσοτάκη

Αρχιερατικό συλλείτουργο στον Καθεδρικό ναό και Αρχιερατικό Μνημόσυνο Κ. Μητσοτάκη

Το Σάββατο 26 Μαΐου τελέσθηκε Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Καθεδρικό μας Ναό ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγενίου και συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού.

Μετά το πέρας της Αρχιερατικού Συλλείτουργου τελέσθηκε το Αρχιερατικό ετήσιο Μνημόσυνο του τ. Πρωθυπουργού Κων/νου Μητσοτάκη, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου, και συμπροσευχούμενων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων κ.κ. Ειρηναίου, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγενίου, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλοχίου και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού.

Στο μνημόσυνο παρέστησαν ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης και πλήθος Κληρικών της Μητροπόλεως μας , ο Πρόεδρος της Αξ. Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του  και τα παιδιά τους , η κ. Ντόρα Μπακογιάννη με τον κ. Ισίδωρο Κούβελο, η κ. Αλεξία και ο κ. Κώστας Μπακογιάννης, η κ. Κατερίνα Μητσοτάκη με τα παιδιά της και η κ. Αλεξάνδρα Μητσοτάκη με τον γιο της, βουλευτές, εκπρόσωποι των αρχών του τόπου μας και πλήθος κόσμου.

Mετά το Μνημόσυνο τελέσθηκε τρισάγιο στο μνήμα του πρώην Πρωθυπουργού.

Περισσότερο φωτ. υλικό εδώ

Ευχαριστούμε για το προσθ φωτ. υλικό τον κ. Ευτύχιο Μανιουδάκη