Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Δελτίο Τύπου 8/4/2024

Δελτίο Τύπου 8/4/2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με αφορμή πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις και δηλώσεις του κ. Δημάρχου Χανίων για θέματα που αφορούν στη διοίκηση της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, επιθυμούμε με το παρόν να πληροφορήσουμε υπεύθυνα, όπως έχουμε χρέος να κάνουμε, κάθε καλοπροαίρετο ενδιαφερόμενο ότι η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική από αυτήν που παρουσιάζει ο κ. Δήμαρχος. Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να διαψεύδουμε δημόσια τα λεγόμενα του κ. Δημάρχου.

Ταυτόχρονα, στηρίζουμε απόλυτα το πρόσωπο του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεώς μας, Αρχιμ. κ. Νικηφόρου Εικοσιδέκα, ο οποίος αναίτια έχει μπει στο στόχαστρο της ρητορικής του κ. Δημάρχου και, μάλιστα, για ενέργειες στις οποίες δεν έχει την παραμικρή ανάμειξη.

Καλούμε, τέλος, τον κ. Δήμαρχο και κάθε άλλον συνεργάτη του ή οποιοδήποτε τρίτο να είναι πολύ προσεκτικοί σε όσα δημόσια δηλώνουν, στις τοποθετήσεις και στα σχόλιά τους. Η Ιερά Μητρόπολή μας επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της, όπως και για να απαντήσει όταν και με όποιο τρόπο εκείνη κρίνει σκόπιμο στα όσα αναληθή και συκοφαντικά λέχθηκαν ή θα λεχθούν.

Χανιά, 8 Απριλίου 2024

Ο Μητροπολίτης

+ Ο Κυδωνίας και Αποκορώνου

     Δαμασκηνός

Ἀντ. Γιάνναρη 2 – Χανιά 73100 – Κρήτη •

Τηλ.: 28210 27807 κ’ 2821027821 – Fax: 28210 27808

www.imka.gr • email: [email protected]