Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Δελτίο Τύπου για συγκέντρωση ειδών ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

Δελτίο Τύπου για συγκέντρωση ειδών ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων διοργανώνει συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων μακράς διαρκείας για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας.

Συγκεκριμένα παρακαλούμε όλους να συστρατευτούμε και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που βίωσαν και βιώνουν αυτή την ανυπολόγιστη καταστροφή με τη συγκέντρωση των παρακάτω ειδών: ιατροφαρμακευτικό και παραϊατρικό υλικό (γάζες, επιδέσμους, παυσίπονα, αντισηπτικά), καθαρά κλινοσκεπάσματα (σεντόνια – κουβέρτες) και ρούχα, συσκευασμένες τροφές (γάλα, τρόφιμα μακράς διαρκείας, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, κονσέρβες) και είδη ατομικής φροντίδας και υγιεινής.

Τα παραπάνω είδη τα οποία θα πρέπει να βρίσκονται σε αρίστη κατάσταση θα συγκεντρώνονται στις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου από όπου οι ιερείς θα αναλάβουν την μεταφορά αυτών στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων όπου θα γίνει η διαλογή, η συσκευασία τους και η αποστολή τους.

Η Ιερά Μητρόπολή μας και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων παρακαλεί τον Χανιώτικο Λαό για άλλη μία φορά να γίνει μία αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 28210-27807

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου