Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Έκοψαν την Αγιοβασιλόπιττα τα στελέχη της Κατασκήνωσης μας

Έκοψαν την Αγιοβασιλόπιττα τα στελέχη της Κατασκήνωσης μας

Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός  σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση κατάμεστη από παιδικές φωνές και χαρούμενα τραγούδια, ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιττα των Στελεχών των Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως μας «ο Άγιος Παύλος».

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε Πολιτιστικό κέντρο της Μητροπόλεως μας.

Η Αρχηγός της πρώτης περιόδου των κοριτσιών κ. Νεκταρία Μποτωνάκη προλόγισε και ανέλαβε τον συντονισμό της βραδιάς και με ένα όμορφο βίντεο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό παρουσιάστηκαν οι δράσεις και που έγιναν στην κατασκήνωση την χρονιά που πέρασε.

Στην συνέχεια, ο Μητροπολίτης, απηύθυνε νουθεσίες πνευματικές και λόγια μεστά πατρικής αγάπης και παρακλήσεως σε όλα τα στελέχη των Κατασκηνώσεων επικεντρώνοντας τον λόγο του στον ευχαριστιακό χαρακτήρα της εκδήλωσης.

Με λογια αγάπης ευχαρίστησε και όλους εκείνους που σιωπηλά και αθόρυβα διακονούν και προσφέρουν κάθε βοήθεια στην κατασκήνωση, ιδιαιτέρως τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως μας Παν/το Αρχιμ.  Νικηφόρο Εικοσιδέκα, τον Καθηγούμενο και την αδελφότητα της Ιεράς Μονής Γουβερνέτου, την Γερόντισσα και την Αδελφότητα της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής, τους Κληρικούς,   τους υπαλλήλους των γραφείων, τον Συσσιτιάρχη, τον μάγειρα, τον φύλακα και όλους εκείνους που είναι τόσοι πολλλοί και  που αγαπάνε και στηρίζουν το πολύτιμο αυτό έργο – δράση για τα παιδιά μας.
Ευχαρίστησε επίσης τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Κατασκήνωση της Μητροπόλεως μας,  τον κ. Αντώνιο Τζατζάνη για την εικονοληψία και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στην όμορφη αυτή εκδήλωση.