Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Ένα ποτάμι ανθρώπων υπέρ της ενισχύσεως του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως μας

Ένα ποτάμι ανθρώπων υπέρ της ενισχύσεως του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως μας

Μήνυμα ελπίδος για να συνεχιστεί το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει η Ιερά Μητρόπολη μας για την στήριξη στους αναγκεμένους αδελφούς μας, έδωσαν οι εκατοντάδες συνάνθρωποι μας που γέμισαν με αγάπη την αίθουσα του κέντρου εκδηλώσεων Κανάρια την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου ε.έ.

Την εκδήλωση που παρουσίασαν η Γραμματέας του Ιδρύματος  Εκκλησιαστική Διακονία κ. Τριανταφυλλιά Μαζανάκη και η Υπεύθυνη Χορηγιών της Μητροπόλεως μας κ. Εύα Ροζάκη χαιρέτισε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης ο οποίος αφού μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού,  ο οποίος  βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην συνοδεία του Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου  στο Βέλγιο, ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν για την εκδήλωση αυτή καθώς και όλο τον κόσμο που όπως τόνισε με την παρουσία σας σήμερα αποδεικνύετε άλλη μία φορά ότι είναι σταθερός  και αμετακίνητος φίλος της Τοπικής μας Εκκλησίας και του έργου της.

Με λόγια αγάπης ευχαρίστησε τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας ως Ιερατικό Προϊστάμενο της Ενορίας Λενταριανών  καθώς  και την φιλόπτωχο αδελφότητα της Ενορίας,   ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως μας Πρωτ. Γεώργιος Περάκης,  οι οποίοι  για τρίτη συνεχόμενη φορά ανέλαβαν την Εκδήλωση προσφέροντας όλα τα έσοδα, προς το Κεντρικό Συσσίτιο της Μητροπόλεως μας.

Την βραδιά πλαισίωσαν με παραδοσιακά κρητικά τραγούδια και υπέροχες μαντινάδες το συγκρότημα του Ελευθερίου Μαθιουδάκη και με χορούς ο παραδοσιακός χορευτικός Όμιλος Χανίων  ”ο Ψηλορείτης”  που κέρδισαν το θερμότατο χειροκρότημα από τους εκατοντάδες θαμώνες που γέμισαν το κέντρο Κανάρια και δεν άργησαν να ανέβουν και να χορέψουν στην πίστα.

Την φιλανθρωπική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, Κληρικοί της Μητροπόλεως μας,  ο πρώην Υπουργός κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Άρχοντες του Τόπου μας, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων.

Χαιρετιστήρια επιστολή για την φιλανθρωπική εκδήλωση επίσης απέστειλαν η Βουλευτής Χανίων κ. Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς και ο Βουλευτής Χανίων κ. Μανούσος Βολουδάκης.

 

Περισσότερο φωτ. υλικό εδώ

 

 

 

Ευχαριστούμε τον κ. Ευτύχιο Μανιουδάκη για το πρόσθετο φωτ. υλικό