Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Εορτή λήξης Β’ Κατασκηνωτικής της Μητροπόλεως μας

Εορτή λήξης Β’ Κατασκηνωτικής της Μητροπόλεως μας

Με μία όμορφη καλοκαιρινή γιορτή ολοκληρώθηκε και η Β κατασκηνωτική περίοδος αγοριών Γυμνασίου – Λυκείου στην Ι. Μητρόπολη μας , στην Κατασκήνωση του Αγίου Παύλου.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 21 Ιουλίου με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού, των Ιερέων και των γονέων που ήρθαν να καμαρώσουν αλλά και να χειροκροτήσουν τα παιδιά τους .

Με ξεχωριστά τραγούδια και θεατρικά δρώμενα δομήθηκε η γιορτή που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.

Το Αρχηγείο και τα υπόλοιπα στελέχη μαζί με τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να παρουσιάσουν με σύντομο τρόπο όλα όσα βίωσαν και χάρηκαν στην κατασκήνωση.

Μια κατασκήνωση που προσπαθεί να καλλιεργήσει τις ψυχές των παιδιών, να αναπτερώσει το αίσθημα της αγάπης για την πατρίδα, να διαμορφώσει αξίες και ιδανικά, αλλά προσφέρει παράλληλα άπλετο παιχνίδι και δραστηριότητες, όλα δοσμένα κάτω από σύγχρονο και μοντέρνο πρίσμα.

Ο Σεβασμιώτατος, στον μεστό και συμβουλευτικό του λόγο προς τους νέους μας επαίνεσε όλους τους συντελεστές αυτού του πνευματικού έργου που έχει αντίκτυπο στη νεολαία της Μητροπόλεως μας και ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην κατασκήνωση της Μητροπόλεως μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

επιμέλεια φωτογραφιών  και βίντεο κ. Αντώνιος Τζατζάνης