Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Επέστρεψε στα Χανιά το 8μηνών βρέφος

Επέστρεψε στα Χανιά το 8μηνών βρέφος

Τώρα που όλα δείχνουν να επανέρχονται στους φυσιολογικούς ρυθμούς και η μικρή αυτή αγωνίστρια επέστρεψε στα Χανιά κοντά στην δίδυμη αδελφή της, η οικογένεια επιθυμεί να εκφράσει τις βαθύτατες ευχαριστίες προς όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το χειρουργείο στην καρδούλα του που χάρισε τη ζωή στο 8μηνών αγγελούδι. 

«Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορέσουν να αποτυπώσουν την ευγνωμοσύνη μας για όλους εσάς που όλο αυτό το διάστημα σταθήκατε δίπλα στο παιδί μας στην πιο δύσκολη στιγμή μας. Ευχαριστούμε θερμά την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου για αυτή την αγκαλιά και το ενδιαφέρον που έδειξε για την άμεση διοργάνωση και ολοκλήρωση της έκκλησης, για την ηρεμία που μας προσέφερε αυτή η προσευχή που έκανε για το παιδάκι μας, για την ενσυναίσθηση της αγωνίας μας να κάνουμε για το παιδί μας ό,τι είναι δυνατόν για να γίνει καλά. 

Ευχαριστούμε όλους αυτούς τους ανθρώπους, γνωστούς και αγνώστους, που έγιναν μια αγκαλιά σε αυτή την δύσκολη στιγμή και στήριξαν οικονομικά ώστε να συμπληρωθεί το απαραίτητο ποσό. Ευχαριστούμε όλα τα δημοσιογραφικά δίκτυα που προέβαλαν την έκκληση αλλά και τις ομάδες στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προσέφεραν απλόχερα την βοήθειά τους. Ευχαριστούμε για τους αγώνες που διοργανώσατε για την συγκέντρωση του ποσού. 

Ευχαριστούμε τον γιατρό μας, μα πάνω από όλα άνθρωπο που είχαμε την ευλογία να χειρουργήσει το μωράκι μας. Ευχαριστούμε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Αγλαΐα Κυριακού και της Αγίας Σοφίας, γιατί και αυτοί συνέβαλαν πριν το χειρουργείο στην αποκατάσταση της υγείας της μικρής.Ευχαριστούμε το θεραπευτήριο «Μητέρα» για όλη τους την βοήθεια κατά την διάρκεια της νοσηλείας μας. Θα θέλαμε να σαςενημερώσουμε ότι το «Μητέρα» μας ανακοίνωσε την ημέρα που πλέον είχαμε κάνει την εισαγωγή ότι μετά την δημοσιοποίηση του θέματος θα παράσχει δωρεάν τα νοσήλια που αφορούσαν το ποσό των 5.000 ευρώ τα οποία και επεστράφησαν στον λογαριασμό της μικρής μας. Επειδή όμως αυτά τα χρήματα είναι όλων εσάς θέλουμε να γνωρίζετε ότι μόλις ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες μετεγχειρητικές εξετάσεις ό,τι απομείνει θα δοθεί σε παιδάκι που επίσης δοκιμάζεται στην υγεία του.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όλα όσα κάνατε για να το μικρό μας πλασματάκι. Να σας έχει ο Θεός καλά! Οι γονείς.». 

Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου εύχεται στην μικρή αγωνίστρια να την έχει ο Θεός καλά και από εδώ και πέρα να είναι υγιής κοντά στην οικογένειά της.