Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου για τους Νοσοκομειακούς Ξενώνες της Μητροπόλεως μας

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου για τους Νοσοκομειακούς Ξενώνες της Μητροπόλεως μας

Την Δευτέρα 2 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου υπέρ των Νοσοκομειακών Ξενώνων ”Θαλπωρή” της Μητροπόλεως μας, οι οποίοι  από την ημέρα που εγκαινιάστηκαν προσφέρουν πραγματικό καταφύγιο και θαλπωρή στους συνοδούς ασθενών που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Ο Αγώνας διοργανώθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του  Διοικητικού Συμβουλίου των Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών  και συμμετείχαν  οι ομάδες ”Βετεράνοι Γουέμπλει” , η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων και των Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών  Α.Ο.Β.Κ. Πέργαμος.

Σήμερα Τρίτη 3 Ιουλίου ο  Πρόεδρος  των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και της ομάδος Πέργαμος  του Αθλητικού Ομίλου Βρυσών Κυδωνίας κ. Δημήτριος Ακουμιανάκης, παρέδωσε στον υπεύθυνο Οικονομικών Υπηρεσιών του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Μητροπόλεως μας κ. Ευστράτιο Χατζηδάκη το ποσό των 400 ευρώ που μαζεύτηκε από τον αγώνα.

Ο κ. Χατζηδάκης αφού μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού για την φιλάνθρωπη αυτή κίνηση και του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου μας Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη, ο οποίος είναι και ο Πρόεδρος του Νοσοκομειακού Ναού  στον οποίο ανήκουν και οι ξενώνες, οι οποίοι δημιουργήθηκαν ύστερα από εισήγηση του και τις ευχές του Σεβ. Μητροπολίτου μας,  ευχαρίστησε τόσο τα μέλη των ποδοσφαιρικών  Ομίλων και ομάδων που έλαβαν μέρος όσο και τους αθλητές για τη συμπαράστασή τους στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας.

Α.Ο.Β.Κ. Πέργαμος

ποδοσφαιρική ομάδα Δικηγορικού συλλόγου Χανίων

Βετεράνοι Γουέμπλει