Αρχική > Ροή Ειδήσεων > «Η δύναμη του προτύπου» ομιλία από την Γερόντισσα Μεθοδία στη Σχολή Συμβουλευτικής γάμου και νέων γονέων

«Η δύναμη του προτύπου» ομιλία από την Γερόντισσα Μεθοδία στη Σχολή Συμβουλευτικής γάμου και νέων γονέων

Μία ακόμη συμβουλευτική ομιλία, αυτή την φορά από την Οσιολογιωτάτη Γερόντισσα Μεθοδία, Ηγουμένη του Ιερού Γυναικείου Ησυχαστηρίου Τιμίου Σταυρού Μαψού Κορινθίας,  η οποία είναι από τις πιο καταξιωμένες Γερόντισσες  με σημαντικό έργο στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Μαρτίου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού κέντρου Ευαγγελιστρίας Χανίων στο πλαίσιο ομιλιών της Σχολής Συμβουλευτικής Γάμου και νέων γονέων της Μητροπόλεως μας, που με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού συντονίζει ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, μαζί με τον Πρωτ. Βασίλειο Φραγκιαδάκη, τον Πρεσβ. Βασίλειο Γκάτση και τον Πρεσβ. Αλέξανδρο Ξηρουχάκη.


Η Γερόντισσα στην ομιλία της αναφέρθηκε στη δύναμη του προτύπου, ενώ μετά την ομιλία της απάντησε σε ερωτήσεις του πολυπληθέστατου ακροατηρίου.

Την ωφέλιμη ομιλία έκλεισε με ευχαριστήριους λόγους προς το πρόσωπο της Γερόντισσας, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο οποίος μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού.