Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Τσάι Αγάπης στην Ενορία Αγίου Στεφάνου

Τσάι Αγάπης στην Ενορία Αγίου Στεφάνου

Με εκδηλώσεις φιλανθρωπίας συνεχίζει καθημερινά η Ιερά Μητρόπολη μας να συνεχίσει το ευλογημένο έργο των Συσσιτίων και του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου, προκειμένου να ενισχύσει οικογένειες και ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με τις δυσκολίες των καιρών.

Σε συνεργασία με τις Ενορίες της Μητροπόλεως μας κάθε εβδομάδα πραγματοποιούνται φιλανθρωπικές συναντήσεις αγάπης, που η ευαισθησία των συνανθρώπων μας, ανταποκρίθηκε δίνοντας κάθε φορά δυναμικό το παρών.


Στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Κουμπέ όπου έδωσαν το παρών πλήθος Ενορίτών και όπου διακονούν ο Πρωτ. Ιωάννης Τσιτσιρίδης ως Ιερατικός Προϊστάμενος και Πρεσβ. Νεκτάριος Βαϊγκούσης , ομίλησε με πνευματικά λόγια και με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, την Δευτέρα 18 Μαρτίου, εκθέτοντας την κατάσταση των αγωνιζόμενων συνανθρώπων μας που η κρίση της εποχής τους έχει φέρει σε σημεία απελπισίας.
Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε τους ασθενείς και κυρίως τα μικρά παιδιά, με τα δύσκολα και δαπανηρά χειρουργεία από το περίσσευμα της αγάπης μας, μπορούμε όλοι να γίνουμε μέτοχοι στο έργο του Κυρίου μας, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας. Η κρίση των ημερών μας θα νικηθεί μόνο με την αγάπη που δείχνουμε ο ένας στον άλλο… Είναι μία δοκιμασία που αν ακολουθήσουμε τα λόγια του Κυρίου μας Ιησού Χριστού θα βιώσουμε πνευματικές ευεργεσίες.

Νωρίτερα πνευματικά για την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής είχε μιλήσει ο π. Ιωάννης Τσιτσιρίδης, ο οποίος καλωσόρισε τον Πρωτοσύγκελλο μας, με λόγια αγάπης στην Ενορία του.