Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Η Παγκρητική Ένωση Αμερικής και η Ομογένεια στηρίζουν το κεντρικό μας Συσσίτιο

Η Παγκρητική Ένωση Αμερικής και η Ομογένεια στηρίζουν το κεντρικό μας Συσσίτιο

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου αντιπροσωπεία της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής πραγματοποίησε επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. κ. Δαμασκηνό παρουσία του Παν/του Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου και Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως μας  Νικηφόρου Εικοσιδέκα και του Υπευθύνου Οικονομικών του Ιδύματος Εκκλησιαστική Διακονία κ. Ευστρατίου Χατζηδάκη, όπου συζήτησαν για τις ανάγκες και το  φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως μας.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας, Πρόεδρος Δ.Σ. του Ιδρύματος Εκκλησιαστική Διακονία όπου ανήκει  η Δομή του Κεντρικού Συσσιτίου  ευχαρίστησε στα πρόσωπα των παρισταμένων ομογενών κ. Χομπιτάκη Ευαγγελία και κ. Άννα Γιαννούλια Ξηρουχάκη,  την Παγκρητική Ένωση Αμερικής ως και όλους όσους προσφέρουν από το περίσσευμα της αγάπης τους στον αναγκεμένο άνθρωπο των ημερών μας.

Κατόπιν ξεναγήθηκαν στις Δομές των Συσσιτίων της Μητροπόλεως μας, που κατά καιρούς στηρίζουν με χρηματικές δωρεές, από τον υπεύθυνο των φιλανθρωπικών δομών της Μητροπόλεως μας και Πρωτοσύγκελλο μας  π. Νικηφόρο Εικοσιδέκα.