Αρχική > Ροή Ειδήσεων > κ. Παναγιώτης Γρηγορίου «Η ποιότητα της σχέσεως του ζεύγους και οι επιπτώσεις στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών».

κ. Παναγιώτης Γρηγορίου «Η ποιότητα της σχέσεως του ζεύγους και οι επιπτώσεις στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών».

Μία εξαιρετική και συμβουλευτική ομιλία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Χαλέπας στα πλαίσια της Σχολής Συμβουλευτικής Γάμου και Νέων Γονέων, την οποία συντονίζει με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης με συνεργάτες τον Πρωτ. Βασίλειο Φραγγιαδάκη, τον Πρεσβ. Βασίλειο Γκάτση και τον Πρεσβ. Αλέξανδρο Ξηρουχάκη.

Ομιλητής αυτή την φορά ήταν ο εξαίρετος Ψυχίατρος κ. Παναγιώτης Γρηγορίου ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Η ποιότητα της σχέσεως του ζεύγους και οι επιπτώσεις στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών», τον οποίο χειροκρότησε για την κατάμεστη από συμβουλές ομιλία του το ακροαματικό κοινό που όπως και τις περισσότερες φορές το εκπροσωπούν νέοι γονείς και νιόπαντρα ζευγάρια.

Μετά το πέρας της ομιλίας την οποία συντόνισε και αυτή την φορά ο παραγωγός του Ραδιοφωνικού μας σταθμού κ. Χρήστος Μποτωνάκης, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης ευχαρίστησε  τον ομιλητή, μεταφέροντας του τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού και προσφέροντας ένα αναμνηστικό δώρο της Μητροπόλεως μας.