Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός: ” ο Υιός και Λόγος του Θεού αποκαλύφθηκε στον Άγιο Ονούφριο”

Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός: ” ο Υιός και Λόγος του Θεού αποκαλύφθηκε στον Άγιο Ονούφριο”

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού, τελέσθηκε ανήμερα της εορτής του Αγίου Ονουφρίου στο ομώνυμο παρεκκλήσιο της Ενορίας Κουνουπιδιανών στην οποία διακονεί ο Πανοσιότατος Αρχιμ. Νικηφόρος Εικοσιδέκας.

Κληρικοί, πλήθος πιστών και  τοπικοί Άρχοντες, Αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών,  κόσμισαν με την παρουσία τους την λαμπρή πανήγυρη στον ανακαινισμένο Ναό του Αγίου Ονουφρίου στην ομώνυμη παραθαλάσσια και γραφική περιοχή της πόλεως μας.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Υιός και Λόγος του Θεού αποκαλύφτηκε στον Άγιο Ονούφριο αλλά και ο Άγιος Ονούφριος με τις δικές του προσευχές ανέδειξε αυτόν τον χώρο και βοήθησε τους ανθρώπους της περιοχής να κτίσουν αυτό το Ναΰδριο….

Παράλληλα ευχαρίστησε τον π. Νικηφόρο που με την βοήθεια του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου των δωρητών και των συνεργατών ανακαινίσαν το Ναό.  Ευχαριστίες απέδωσε ο Σεβασμιώτατος και στον προκάτοχο Εφημέριο της Ενορίας π. Δημήτριο που και εκείνος διακόνησε το Ναό τόσα πολλά χρόνια.

Τέλος ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο η Χάρη του Θεού και  οι πρεσβείες του Οσίου Ονουφρίου να είναι στην ζωή όλων.

Ευχαριστούμε για το πρόσθετο φωτογραφικό υλικό τον κ. Ευτύχιο Μανιουδάκη.