Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Λαμπρή υποδοχή του Παναγιωτάτου Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στο αεροδρόμιο Χανίων

Λαμπρή υποδοχή του Παναγιωτάτου Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στο αεροδρόμιο Χανίων

Μεγάλη ευλογία για την Κρήτη η άφιξη του Παναγιωτάτου Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου τον οποίο υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο Χανίων οι Αρχιερείς της Επαρχιακής Συνόδου Κρήτης με επικεφαλής τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, Κληρικοί, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, των σωμάτων ασφαλείας και εκπροσώπων του στρατού.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης επισκέπτεται την Κρήτη το διήμερο 2-3 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του επετειακού εορτασμού των 50 χρόνων από την ίδρυση της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, όπου αυτήν την ώρα πραγματοποιείται συνεδρίαση με τους εταίρους της Ο.Α.Κ.

“Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος που αξιώνομαι να πατήσω για ακόμη μια φορά τα αγιασμένα και ηρωικά χώματα της μεγαλονήσου Κρήτης”, σημείωσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης, προσθέτοντας ότι η Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, με τις δράσεις και τα συνέδρια που πραγματοποιεί εκπέμπει το μήνυμα και τη μαρτυρία της Ορθοδοξίας, ένα μήνυμα που είναι πάντα ζωντανό και δυναμικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤ. ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ