Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Μεθεόρτιος Πολυαρχιερατικός Εσπερινός και Λιτάνευση Εικόνος και Ιερού Λειψάνου του Αγίου Χαραλάμπους

Μεθεόρτιος Πολυαρχιερατικός Εσπερινός και Λιτάνευση Εικόνος και Ιερού Λειψάνου του Αγίου Χαραλάμπους

Με τον μεθεόρτιο πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό  Εσπερινό  κορυφώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Χαραλάμπους στον ομώνυμο Ιερό Ναό  στην Ενορία Λενταριανών όπου διακονεί ως Ιερατικός Προϊστάμενος ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης.

Χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σαφίτας κ. Δημητρίου εκ του Πατριαρχείου Αντιοχείας και συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολίτων Βρυούλων κ. Παντελεήμονος, Τριπόλεως κ. Θεοφύλακτου εκ του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού Κληρικοί και πλήθος  κόσμου κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών και συμμετείχαν τόσο στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό όσο και στην λιτάνευση της θαυματουργού και πανσέπτου Ιεράς Εικόνας και Ιερού Λειψάνου του Αγίου στους κεντρικούς δρόμους της περιοχής παιανίζοντας εμβατήρια η Στρατιωτική Μουσική της 5ης Ταξιαρχίας, συνοδεία αγήματος της 1ης ΜΑΛ, αντιπροσωπειών πολιτιστικών και παραδοσιακών συλλόγων, σχολείων, και των εκπροσώπων των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Ως προπομποί στην Λιτανευτική πομπή ήταν οι μοτασυκλετιστές (vstorm greek riders).

Ευχαριστούμε για το φωτογραφικό υλικό τον κ. Ευτύχιο Μανιουδάκη.