Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Μία ιδιαίτερη βραδιά γεμάτη χαρά και αγάπη από την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Λενταριανών

Μία ιδιαίτερη βραδιά γεμάτη χαρά και αγάπη από την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Λενταριανών

Μία ιδιαίτερη βραδιά γεμάτη χαρά, τραγούδι και χορό, πλούσιους ουζομεζέδες και κυρίως αγάπη πραγματοποιήθηκε με κύριο στοιχείο την ανταπόκριση του κόσμου, στο  κέντρο εκδηλώσεων  ”Κανάρια ”την Δευτέρα  14 Οκτωβρίου έ.ε.

Την μουσική αυτή βραδιά, που σκοπό είχε την ενίσχυση των φιλανθρωπικών δράσεων της Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών, επιμελήθηκε η φιλάνθρωπος αδελφότητα της Ενορίας υπό τον συντονισμό του οικείου Εφημερίου και Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη.

Στον χαιρετισμό του ο Πρωτοσύγκελλος μας μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τις γυναίκες που διακονούν στην φιλανθρωπική αδελφότητα της Ενορίας τόσο για τον καθημερινό τους αγώνα να εξασφαλίσουν μία βοήθεια για τους αναγκεμένους συνανθρώπους μας,  όσο και στην πολύτιμη προσφορά τους στην εκδήλωση αυτή, που ξεπερνώντας τις δυνάμεις του κατάφεραν και έφτιαξαν τόσους εξαιρετικούς ουζομεζέδες για την βραδιά αυτή.

Επίσης ευχαρίστησε το μουσικό συγκρότημα του Γεώργιου Κιάσσου και του Ρούσου Λειβαδιωτάκη, που έπαιξε αφιλοκερδώς, την Δ/ση του κέντρου, τους χορηγούς καθώς και όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε και σε αυτό το κάλεσμα αγάπης της Ενορίας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως μας Πρωτ. Γεώργιος Περάκης, Κληρικοί, Περιφεριακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Δημοσιογράφοι και πλήθος κόσμου.