Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας τέλεσε τον Αγιασμό στην εκδήλωση ”Αγροδιατροφική σύμπραξη 2018”

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας τέλεσε τον Αγιασμό στην εκδήλωση ”Αγροδιατροφική σύμπραξη 2018”

Την Πέμπτη 9 Αυγούστου, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πολιτιστικό αντάμωμα με τους απόδημους Κρήτες “Επιστροφή στις Ρίζες μας 2018 Νο 2”. Η εκδήλωση είχε θέμα “Το χθες το σήμερα και το αύριο στις σχέσεις του απόδημου Κρητικού με την Γενέτειρά του την Κρήτη” και διοργανώθηκε από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγιάς του Δήμου Χανίων, την Παγκρητική Ένωση Αμερικής και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών με στόχο την προώθηση των πιστοποιημένων κρητικών προϊόντων στο εξωτερικό. 

Τον Αγιασμό στην εκδήλωση τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, ο οποίος εν συνεχεία απηύθυνε πατρικό χαιρετισμό προς  τους παρευρισκομένους.

Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι, της Κεντρικής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δεκάδες ομογενείς, αλλά και πολλοί ενδιαφερόμενοι και φίλοι οι οποίοι παρακολούθησαν τις ομιλίες και συζήτησαν για τις προοπτικές της συνεργασίας μας με τις χώρες του εξωτερικού.

Μετά το τέλος των πολύ ενδιαφερουσών ομιλιών ακολούθησε κρητικό γλέντι με πρωταγωνιστές αυθεντικές κρητικές γεύσεις και παραδοσιακά ριζίτικα τραγούδια!