Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Ο Στρατηγός Μανώλης Σφακιανάκης στον Άγιο Νεκτάριο Χανίων

Ο Στρατηγός Μανώλης Σφακιανάκης στον Άγιο Νεκτάριο Χανίων

Στον αύλειο χώρο του Αγίου Νεκταρίου Χανίων διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση πλήθος κόσμου η πολύ ωφέλιμη ημερίδα που διοργάνωσε το Ίδρυμα Χανίων «ο Άγιος Νεκτάριος» με το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI) την Κυριακή 31 Ιουλίου με θέμα: ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

Καλοσώρισμα προς τους ομιλητές και τον κόσμο απηύθυνε η Πρόεδρος του φιλανθρωπικού Ιδρύματος Αγίου Νεκταρίου κ. Μαρούσα Χατζηλάρη η οποία ήταν και η βασική συντονίστρια   της ημερίδος, ευχαριστώντας όλους εκείνους που συνέβαλαν και διακόνησαν για την διοργάνωση αυτήν.

Ο έμπειρος Στρατηγός  (εα) της Ελληνικής Αστυνομίας ,πρόεδρος του Csi institute και Ειδικός ερευνητής  ηλεκτρονικών εγκλημάτων κ. Μανώλης Σφακιανάκης και η εξαιρετική Διευθύντρια του Csi institute, καθηγήτρια ψηφιακής εγκληματολογίας κ. Καλλιόπη Ιωάννου, ενημέρωσαν  το ακροαματικό κοινό για τους κινδύνους που υπάρχουν στο διαδίκτυο.

Στην συνέχεια υπήρξε διάλογος με ερωτήσεις.
Σύντομο ευχαριστήριο χαιρετισμό προς τους ομιλητές και διοργανωτές απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός.

Στην  ημερίδα που μεταδόθηκε και από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Μητροπόλεως μας ΜΑΡΤΥΡΙΑ, έδωσε το παρών πλην των προαναφερομένων ο Παν/τος Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου και Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας Νικηφόρος Εικοσιδέκας, ο Ιερατικός Προϊστάμενος της Ενορίας Αγίου Νεκταρίου Παν/τος Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης, Κληρικοί και εκπρόπωποι των αρχών.