Αρχική > Ροή Ειδήσεων > π.Λίβυος: πως το σκοτάδι γίνεται φως κατά τον Άγιο Πορφύριο

π.Λίβυος: πως το σκοτάδι γίνεται φως κατά τον Άγιο Πορφύριο

Με συνεχώς αυξανόμενο πνευματικό ενδιαφέρον, πλήθος πιστών συμμετέχει στις ενοριακές εορταστικές εκδηλώσεις “Γ´ Χαραλάμπεια 2019»που πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό Αγίου  Χαραλάμπους στα Λενταριανά Χανίων τα οποία άξια συντονίζει με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού, ο ιερατικός Προϊστάμενος του Ναού και Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης.

Οι εκδηλώσεις βρίσκονται στη 15η ημέρα και ο Ιερός Ναός ήταν κατάμεστος από Κληρικούς και Λαϊκούς  όλων των ηλικιών  οι οποίοι με μεγάλη προσοχή άκουσαν την υπέροχη ομιλία που έκανε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (π. Λίβυος), εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Πύργου Μονοφατσίου Ηρακλείου Κρήτης.

Τον π. Χαράλαμπο που ανέλυσε  πνευματικά το θέμα: πως το σκοτάδι γίνεται φως κατά τον Άγιο Πορφύριο, παρουσίασε στο ακροατήριο ο π. Δαμασκηνός, μιλώντας για το πλούσιο συγγραφικό του έργο και για τις πολλές πνευματικές ομιλίες του.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός στο τέλος ευχαρίστησε τον π.Χαράλαμπο για την πνευματική του ομιλία, προτρέποντας τους Χριστιανούς να κάνουν πράξη τα λόγια αυτά στη ζωή τους.

Ευχαριστούμε για την μετάδοση  στο ραδιοφωνικό μας σταθμό και το οπτικοακουστικό υλικό τον κ. Αντώνιο Τζατζάνη και την κ. Έλενα Διαμαντούδη.