Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στην Αγία Τριάδα των Τζαγκαρόλων

Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στην Αγία Τριάδα των Τζαγκαρόλων

Πανηγυρικός Αρχιερατικος Εσπερινός τελέστηκε  στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων για την εορτή του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού και της Αγίας Βαρβάρας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού και συμπροσευχομένων του Θεοφιλεστάτου Εψηφισμένου Επισκόπου Δορυλαίου και Καθηγουμένου της Μονής κ.κ. Δαμασκηνού και του Θεοφιλεστάτου Εψηφισμένου Επισκόπου Ευμενείας και Καθηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Γουβερνέτου κ.κ. Ειρηναίου, πλήθος Κληρικών, της Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Κορακιών Γερόντισσας Θεοφόρας και πλήθους κόσμου.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ομίλησε με πνευματικούς λόγους για την εορτή του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού και με λόγους πατρικούς αναφέρθηκε στην εξαίρετη προσωπικότητα των δύο εψηφισμένων Επισκόπων της Μητροπόλεως μας.

Επίσης ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά για την εορτή, καλή διακονία στο έργο των δύο Επισκόπων, προσφέροντας στο νέο Ηγούμενο της Μονής εκ μέρους της αδελφότητος ένα Ηγουμενικό μπαστούνι.

Στη συνέχεια στο Ηγουμενείο της Μονής ο κόσμος ευχήθηκε τα χρόνια πολλά στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας και στον Θεοφιλέστατο Εψηφισμένο Επίσκοπο Δορυλαίου που άγουν τα ονομαστήρια τους.